Malzemeler
– 4 su bardağı süt
– 3 yemek kaşığı mısır nişastası
– 2 yemek kaşığı un
– 50 gr Efes kakao
– 1 yumurta sarısı
– 1.5 su bardağı şeker
– 20 gr tereyağ
– 50 gr Efes bitter çikolata
Yapılışı
Süt, şeker, yumurta sarısı, un ve nişastayı bir tencereye koyun, kıvama gelene kadar pişirin. Ocağı kapatmaya yakın, Efes bitter çikolaya ve tereyağı ekleyin, çikolatalar eriyene kadar 4-5 dakika blenderla karıştırın. Ocaktan aldıktan sonra da soğurken ara ara karıştırın. Soğumaya yakın, kaselere dökerek, buz dolabında dondurun.
Bu arada üzerinde iki dilim muz ile servis ederek pudinginizi daha da dayanılmaz bir hale getirebilirsiniz!